Lees alles over de kampioenschappen

Zaterdag stond alles op en rond het KNHS Centrum in het teken van de Hippiade. Rondom het KNHS-centrum werden ruim 1400 starts genoteerd tijdens de Hippiade voor de pony’s, in de Amaliahal toonden de voltigeurs hun kunnen. In de dressuur werd er om de titels gestreden vanaf de klasse B tot en met Z2. Thessa Gilbers werd met Baumann's Despino gehuldigd als nieuwe kampioene in de zwaarste klasse, de Z2.

Geplaatst op:

In het springen werd gestreden vanaf de klasse L tot en met ZZ. In twee ringen stonden fraaie parcoursen opgesteld die waren gebouwd door Caroline Verhoeve. De eerste kampioen was al ’s morgen voor negen uur bekend toen Sytze van Dellen het Z-springen voor C-pony’s won. Alle kampioenen staan onderaan dit bericht genoemd. Het kampioenschap springen voor de B-pony’s wordt aanstaande vrijdag verreden.

Geplaatst op:

Naast de reguliere dressuur en springrubrieken stonden er ook kampioenschappen voor meertallen en verenigingen op het spel. Voor het verenigingskampioenschap kwamen per club dressuur en springcombinaties in actie. Waarna over al hun prestaties een klassement werd opgemaakt. Als verenigingskampioen 2018 werd gehuldigd Klein maar Dapper uit Nunspeet.

Geplaatst op: