HIPPIADE: VOLG ALLE ACTIE!

Op vrijdagavond 24 en zaterdag 25 augustus staat het KNHS-centrum in Ermelo volledig in het teken van de Hippiade Voltige en Pony’s springen én dressuur, met verenigingskampioenschappen en afdelingsdressuur. Je kunt alle actie volgen op verschillende manieren.

Op www.hippiade.nl vind je info over het programma, startlijsten en het laatste nieuws. 

Hier vind je alle startlijsten en uitslagen. 

Op www.clipmyhorse.tv kun je de kampioenschappen voltige en ring 3 dressuur en ring 1A springen via desktop gratis en live volgen.

Op KNHS Facebook en KNHS Instagram zijn gedurende dag steeds nieuwe foto´s van alle ponytoppers te vinden. 

Digishots is aanwezig en de foto’s komen zo snel mogelijk online op www.oypo.nl/digishots of zijn te bewonderen bij de stand in het promodorp. 

Wie is jouw #HippiadeHeld? 
Deel een foto van jouw held met #HippiadeHeld en maak ook nog eens kans op leuke prijzen van KNHS-sponsors Divoza en HORKA! Kijk voor de actievoorwaarden en meer informatie op www.hippiade.nl/held.

Was het de laatste weken lekker warm in Ermelo, komende zaterdag wordt het een stuk frisser, dus kom je naar de Hippiade: kleed je dan goed aan!

Win een trailer op de pony Hippiade!

Tijdens de pony Hippiade geeft, Harcour, sponsor van de pony Hippiade een trailer weg! Nooit meer met iemand meerijden, lekker met je eigen trailer op pad! Meer informatie vind hier je op Facebook event pagina van Harcour.

Geplaatst op: