Indoorkampioenschappen

Op donderdagavond 22 februari zitten we tussen 19:00 uur en 21:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de KNHS Indoorkampioenschappen te beantwoorden.

Geplaatst op:

Welke dressuurjasjes zijn toegestaan tijdens KNHS-wedstrijden? Mag ik met plastic sporen rijden? Mag ik met een bit rijden dat niet op de afbeeldingen in het disciplinereglement staat? Mag ik met een hoofdstel starten dat afwijkt van de afbeeldingen? Mag ik speldjes op mijn revers dragen? Dagelijks krijgen we veel vragen. Er komen steeds meer nieuwe producten of variaties op bestaande producten op de markt. Logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet (of door de bitten het toegestane bit ...meer

Geplaatst op:

12 Zuid-Hollandse dressuurcombinaties kregen vandaag bij Manege De Prinsenstad in Delft het kampioenslint, een beker en een mooie deken tijdens de regiokampioenschappen voor pony's in de klassen B t/m M2. In totaal zijn van dit regiokampioenschap 16 pony combinaties uit de provincie Zuid-Holland afgevaardigd naar de landelijke dressuurkampioenschappen in Ermelo.

Geplaatst op: