IK Ermelo 2019: Lars op de hoogste trede in Z2

“Leuk, mooi”, is kort en krachtig de reactie van Lars op ’t Hoog die met Handretti overtuigend de KNHS-Indoortitel in de klasse Z2 won. “Ik won beide proeven. Hij liep gewoon fijn.” De Brabander stond op de hoogste trede van het podium, geflankeerd door Romy Bemelmans die zilver won met Hiphop en Joyce van Opbergen die het brons pakte met Haronia-Donna.

Lars op ’t Hoog moet even graven in zijn geheugen wanneer het de vorige keer was dat hij een KNHS-titel won. “Dat is lang geleden, drie keer met een C-pony in het Z1. Vorig jaar miste ik met Handretti op een puntje na de titel. Dat was toen wat zuur, dus mooi dat het nu wel lukt. Dit paard is van Imke en Tineke Bartels, daar staat hij ook op stal en ben ik halve dagen in dienst als stalruiter. Ik hoop dat ik hem nog even door mag rijden. Dat verwacht ik wel. Ik wil met hem de subtop in. Ik rij waar Imke Tineke ook bezig zijn en af ten toe een les van hun tussendoor, dus dat werkt mooi. Gewoon kijken hoe ver we komen. Handretti is een paard dat altijd wil blijven werken en in alle drie zijn gangen wel kwaliteiten heeft waardoor je geen punten laat liggen.”

 

“Leuk, mooi”, is kort en krachtig de reactie van Lars op ’t Hoog die met Handretti overtuigend de KNHS-Indoortitel in de klasse Z2 won.

Horka prijs klasse Z2
Goud Lars op 't Hoog (Haghorst) - Handretti (v. Andretti), 74.259% (72.892 + 75.625)
Zilver Romy Bemelmans (Hulsberg) - Hiphop (v. Jazz), 72.013% (71.275 + 72.750)
Brons Joyce van Opbergen (Tilburg) - Haronia-Donna (v. Bordeaux), 69.494% (68.529 + 70.458)

De KNHS Indoorkampioenschappen zijn live te volgen via ClipMyHorse.

Kijk hier voor het programma.

Klik hier voor alle uitslagen.

Foto's Digishots

Geplaatst op: