Hippiade

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus staat het KNHS-centrum in Ermelo volledig in het teken van de Hippiade Voltige en Pony’s springen én dressuur, met verenigingskampioenschappen en afdelingsdressuur. Je kunt alle actie volgen op verschillende manieren.

Geplaatst op:

Nog twee weken en dan gaat de Hippiade weer van start. Gedurende drie weekenden staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo volledig in het teken van dé nationale breedtesportkampioenschappen voor springen, dressuur, mennen en voltige. Wie gaan er dit jaar naar huis met de felbegeerde KNHS-titels? Maar naast alle spannende wedstrijden is er dit jaar nog veel meer leuks te beleven. Kom dus gezellig met de hele familie een dagje uit naar de Hippiade 2019!

Geplaatst op:

Voor de Hippiade Voltige, die op 23 en 24 augustus plaatsvindt op het Nationaal Hippisch Centrum, is de verdeelsleutel voor de deelnemers in de verschillende klassen bekend. Peildatum voor totstandkoming van de verdeling was 1 mei. Toen is gekeken naar het aantal actieve deelnemers uit het gehele land in de verschillende klassen.

Geplaatst op: