Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022

Op 16 augustus begint het jaarlijkse KNHS-feest voor de breedtesport weer: de KNHS-Hippiade 2022! Gedurende twee weken strijden de beste ruiters en paarden uit de regio's voor de kampioenstitels in de disciplines springen, dressuur, mennen en voltige. Tijdens deze 2022 editie zijn er bijna 2400 combinaties die zich vol overgave inzetten om met één van de medailles thuis te komen.

Sinds jaar en dag is de KNHS Hippiade een begrip op de thuisbasis van de KNHS in Ermelo en dit jaar mag de KNHS trots haar Hippiade hoofdsponsor voor 2022 presenteren!

Witte van Moort is al jarenlang een trouwe en betrokken sponsor van de KNHS. Waar zij na jarenlange ondersteuning van de KNHS-para Dressuur en Men-Trophies nu Teamsponsor zijn van het NLO-WVM-TeamNL Paradressuur team, steekt Witte van Moort ook de breedtesport een hart onder de riem, door als hoofdsponsor de KNHS-Hippiade 2022 te adopteren.

De KNHS is Witte van Moort dankbaar voor haar steun aan de Hippiade 2022. Wij verwelkomen de beste combinaties van Nederland dan ook graag op de KNHS-Witte van Moort Hippiade 2022!

 

Over Witte Van Moort

Het rijke verleden van Witte van Moort is begonnen in een klein schuurtje in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Van hieruit heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage. Alles is in eigen huis mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op: